Inspireer elkaar op 23 en 24 november


Om jou en de andere projectcoördinatoren een hart onder de riem te steken en jullie de mogelijkheid te geven om onderling ideeën uit te wisselen i.v.m. het strategisch vastgoedplan, organiseren we twee online netwerksessies:

Startsessie maandag 23/11 (13u30-14u30): voor gemeenten die nog geen eerste coachingsessie achter de rug hebben.
We frissen nog eens het SURE2050 traject op, kaderen kort het belang van een strategisch vastgoedplan voor jullie gemeente en overlopen de inhoud van zo’n plan. Vervolgens kunnen jullie vragen stellen. Het kan nuttig zijn dat andere collega’s, leidinggevenden en/of schepenen deze sessie ook volgen.

Sessie lerend netwerk dinsdag 24/11 (10u-12u): voornamelijk voor gemeenten die wel al een eerste coachingsessie achter de rug hebben, maar andere gemeenten zijn ook welkom.
We bekijken samen hoe ver jullie staan, waar jullie tegenaan lopen en wat er goed gelukt is. Het streefdoel is dat we tot een gezamenlijke oplossing komen, dat jullie elkaar inspireren of dat er samenwerkingen ontstaan.

We hopen jou op minstens één van deze sessies te mogen ontmoeten. Uit ervaring weten we dat uitwisseling loont. De vijf centrumsteden die deelnemen aan SURE2050 hebben al een dergelijke lerend netwerksessie achter de rug.

Klik hier om in te schrijven. Ook als je wel wil deelnemen, maar niet kan op de voorgestelde tijdstippen, kan je dat aangeven in het formulier.

Contact

Sure2050
This project has received funding from the European Union's Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 844902.