Webinar subsidiemogelijkheden energie en patrimonium

18/3

Het totaal bedrag aan subsidies voor het realiseren van energie- en klimaatdoelstellingen voor onder meer het publiek patrimonium neemt vanaf dit jaar sterk toe! Bent u op de hoogte van al de subsidiemogelijkheden waar uw organisatie gebruik van kan maken?

In deze sessie krijgt u een goed overzicht van alle Europese, regionale en lokale subsidies. Daarnaast geven subsidie-experten u interessante tips om uw kansen op subsidies sterk te verhogen. Ook hoort u waar u terecht kunt voor verdere ondersteuning bij het identificeren van de meest aangewezen subsidies en bij het schrijven en indienen van subsidiedossiers.

Later dit jaar volgt een vervolg op deze sessie en gaan wij dieper in op een aantal concrete subsidieoproepen voor (lokale) overheden.

De toelichting in deze sessie wordt gegeven door Jan Noelmans en Celeste Wezenbeek van Het Vlaams-Europees verbindingsagentschap (VLEVA), Kaatje Gevaert van de Provincie West-Vlaanderen en Leen Van der Meeren van VVSG- Netwerk Klimaat. 

Praktisch

  • Waar:

    Online (via Webex - deelnamelink)

  • Wanneer:

    18/3, 11-12u15

Contact

Sure2050
This project has received funding from the European Union's Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 844902.