Aanbod

(Pagina onder constructie)

Ook na afloop van het SURE2050-project laten we jou niet los. Bij de verschillende partners kan je terecht voor raamcontracten of ondersteuning.

 

Vlaams Energiebedrijf

Het Vlaams Energiebedrijf (VEB) biedt tal van raamcontracten aan waarmee u de energiebesparing voor uw patrimonium kan realiseren. Bekijk hier het aanbod.

 

Het Facilitair Bedrijf

 

Factor4

Factor4 helpt organisaties bij het opstellen van een duurzame vastgoedstrategie en een vastgoedplan . Een strategisch vastgoedplan is een concreet stappenplan om alle gebouwen in uw patrimonium klimaatneutraal te krijgen tegen 2050. Bekijk hier het aanbod.

 

Fluvius

 

Provincies

  • Vlaams-Brabant

 

  • Limburg:┬áDubolimburg stelt zijn expertise vanuit SURE2050 ter beschikking van de Limburgse gemeenten bij het opmaken van hun strategisch vastgoedplan. We bekijken samen het gemeentelijk patrimonium en formuleren oplossingen voor de diverse gebouwen via startsessies, thematische workshops en een nazorgtraject. Bekijk hier het aanbod van Dubolimburg voor gemeenten.

 

 

  • Oost-Vlaanderen

 

  • West-Vlaanderen

 

 

 

Contact

Sure2050
This project has received funding from the European Union's Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 844902.